بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

گالانت: عملیات حماس، اعلام جنگ با اسرائیل بود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از تشکیل جلسه‌ای امنیتی برای ارزیابی وضعیت نبرد «طوفان الاقصی»، اذعان کرد که جنبش حماس با آغاز این عملیات، به رژیم اسرائیل اعلام جنگ کرده‌ است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز، شنبه ۷ اکتبر پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» از سوی جنبش اسلامی حماس، درباره وضعیت امنیتی سرزمین‌های اشغالی تشکیل جلسه داد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «آی۲۴»، گالانت پس از ارزیابی وضعیت نبرد در مقر وزارت جنگ اسرائیل، مدعی شد: «حماس مرتکب اشتباه بزرگی شده و علیه اسرائیل اعلام جنگ کرده است».

 

وزیر جنگ صهیونیست‌ها در ادامه اذعان کرد: «همه سربازان اسرائیلی در هر نقطه‌ای علیه دشمن می‌جنگند؛ اسرائیل در این نبرد پیروز خواهد شد».

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم در واکنش به عملیات گسترده نیروهای مقاومت در اراضی اشغالی، با بیان اینکه «در وضعیت جنگی قرار داریم»، مدعی شده بود نیروهای ارتش رژیم اشغالگر در این جنگ پیروز خواهند شد.

 

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی هم امروز ضمن اذعان به نفوذ رزمندگان مقاومت به شهرک‌های صهیونیستی، اعلام کرد: «اسرائیل تحت حمله قرار دارد و حماس در عملیاتی تروریستی به آن نفوذ کرده است. ما هر چه بتوانیم برای محافظت از خودمان انجام می‌دهیم».

 

نیروهای مقاومت فلسطین، صبح امروز، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار دادند. این عملیات تاکنون حدود ۶ کشته و ۲۵۰ زخمی از صهیونیست‌ها برجای گذاشته که به بیمارستان‌های رژیم موقت اعزام شده‌اند.

 

رسانه‌های صهیونیستی بعد از آغاز عملیات طوفان الاقصی توسط مقاومت اسلامی حماس، از وضعیت سرزمین‌های اشغالی به «غافلگیری کامل اسرائیل» توصیف کرده و تأکید کردند که ارتش رژیم اشغالگر تاکنون چنین نبردی را تجربه نکرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار